Az optimális kandalló ár-érték arány

kandalló ár

Aki kandalló vásárlás előtt áll, annak érdemes ellátogatnia a benkel.hu weboldalra, mivel itt egyszerűen megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő fűtési alternatívát. Természetesen a választott kandalló ár vonatozásában is megnyerő kell legyen és ennek semmiképpen nem szabad a minőség rovására mennie. A vízteres típusok egyre inkább a figyelem középpontjába kerülnek, ennek oka pedig éppen az említett költséghatékonyság, illetve az a tény, hogy a tűztér által leadott hő mellett, képesek a ház összes pontján meleget adni. A csöveken át ugyanis gond nélkül eljuthat a radiátorokig a felforrósodott víz a különböző helyiségekbe.

A kandalló árak annak fényében alakulnak, hogy milyen típusú kandallóbetétet vásárolunk és ezt milyen egyéb kiegészítő elemekkel kívánjuk bővíteni. Számtalan megoldás áll a rendelkezésünkre, ha pedig elakadnánk, akkor a Benkel munkatársai a legnagyobb készséggel segítenek eligazodni egy-egy kandalló ár vagy jellemző kapcsán. A bemutatóteremben ráadásul személyesen is megtekinthetőek a tűzterek.

Kandalló tűztér első kézből

A Benkel a ’90-es évektől kezdve gyártja a minőségi termékeit. Egy precízen kialakított kandalló tűztér segít becsempészni az otthonunkba a természet élő elemét: a meleget biztosító és a bensőséges hangulatot teremtő tüzet. A legelső kandallónak nevezett berendezés a 12-13-ik században jelent meg, ekkor vette kezdetét az a megoldás, hogy a nyitott tűzteret kürtővel szerelték fel és a kéményen át vezették ki a füstöt. Egészen idáig a szoba levegőjében terjengett az égéstermék és így főztek, sütöttek vagy melegítették fel a helyiségeket az őseink.

A mai modern kandalló tűztér már mindenfajta praktikus és kényelmi szempontot maximálisan képes kielégíteni. A Benkel vízteres kandallóbetétek mindegyike gond nélkül ráköthető a központi fűtésre, ezáltal teljesen lecsökkenthetjük a légfűtő teljesítményt. A kandalló tűztér táplálása során, a fa elégetéséből keletkező energia nem a szoba levegőjébe kerül. Fokozza Ön is az otthona meghittségét egy korszerű megoldással!