Az otthoni lábbelik királya a mamusz

mamusz

Hazaérve a bevásárlásból vagy a munkából jólesik levenni a cipőt, de mégis belebújnánk valami kényelmes, otthoni viseletbe. A mamusz a célnak tökéletesen megfelelő házi lábbeli, ami ma már több ezer változatban kapható. A vékonyabb, nyári napokra készült daraboktól kezdve, a bundás, meleg, téli, plüss változatokig, mindenféle megtalálható a polcokon.

A szivárvány összes színében, a világ szinte minden mesefigurájával és állatkájával ellátva árusítják. Kicsiknek és nagyoknak is praktikus egy jól választott mamusz, ami már-már észrevétlenül könnyű, mégis melegen tartja a lábakat és óvja a padlóról felszedhető kosztól, szösztől.

Egy frappáns mamusz ajándékba is tökéletes lehet. Rénszarvasos vagy mikulásos karácsonyra, jópofa figurával ellátott darab születésnapra kiváló. Mosolyt csalhatunk vele a szeretteink arcára és igen hasznos ajándék. Nincs is annál jobb, amikor hazaérünk egy húzós nap után és belebújhatunk végre a kedvenc plüss lábbelibe! Hűvös, őszi és téli időkben megóvhat a felfázástól is. Fázós lábúaknak kötelező!