Utólag tönkretenni egy nyaralást? Sajnos lehetséges

Pontosabban velünk majdnem megtörtént, de sikerült megmentenie a helyzetet a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 nevű szerelőcsapatnak, akik a www.vizgazfutesszerelo24.hu oldalon találhatók.

Tényleg lett volna egy annyira elrontott portugál nyaralásunk, aminek, ha a végén egy hetet kellett volna „koplalnunk” vízszolgáltatás nélkül, akkor egy örök rossz emlék maradt volna az egész. De a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 valóban megtett mindent, és elmondhatom: nem túlzás az egy órán belüli kiérkezés, amikor baj van.

Mert amúgy ezt sorolják fel a szolgáltatási ismertetőik között: nagyon gyorsan történő helyszínre érkezés, nagy-nagy szakértelem és tapasztalat minden területen, amin belül szerelési munkákat vállalnak, 0-24 órában működő ügyfélszolgálat, és mindenre kiterjedő garancia! Mindenre. Hiszen az ilyesmi valójában nem az eszközökre, berendezésekre vonatkozik (mármint a tényleges a garancia), hanem magát az elvégzett tevékenységet szavatolja. A munkát magát. Tőlük komoly szakemberek érkeznek ki Budapesten és Pest megyében bármely helyszínre, olyanok, akik átlátják a helyzetet, az aktuális állapotokat, fel tudják mérni a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 szlogenhez méltón az egész házunkat működésében, mindenestül. És ezután akkor hát úgy vállalnak el munkákat, hogy abban biztosak lehetnek (így mi is azok lehetünk, akik ott élünk), hogy nem fogja felütni a szerelés utáni időszakban a fejét valami még nagyobb, vagy más jellegű probléma, ami előbbi következménye lehetne. De nem arról van szó, hogy bármire azt mondanák, hogy az javíthatatlan – súlyos esetben sem. Inkább arra gondoljunk, hogy biztosan meg fogjuk érteni mi is, hogy mi kell ahhoz, hogy onnantól működjön az, ami elromlott és a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24-et bíztuk meg a rendbetételével. Korrektek, nem gányolnak, nem vernek át, és dokumentálva lesz minden.

Gondoljátok el tényleg azt a helyzetet, mikor az ember épp hazaér egy hosszú útról. Olyankor a honvággyal tűzdelt otthoni feloldódásra és nyugalomra vágyik. Hisz akkor is, ha pihenni volt éppen, igaz az a mondás, hogy „mindenütt jó, de legjobb otthon”. Minket a teljes kétségbeesés kerülgetett, hogy nem tudunk elnyúlni a kanapén és jólesően nosztalgiázni máris, összegezve magunkban a szerzett élményeket és azokat feldolgozva – amik a nyaralás során értek… Hanem az első csapnyitáskor ömlött a víz a fal egy részén is, és nagyon-nagyon hálásak vagyunk, hogy ez még aznap megoldódott. Több éves garancia jár náluk, a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24-nél mindennek a vonzataként, és láttuk az itt mutatott profizmusukon, hogy nekünk sem kell aggódunk. Ez a dolog nem fog megismétlődni: ők is azt írják, nem szeretnek kijárkálni azokra a helyszínekre, ahol egyszer már valamit megcsináltak. Nem is engedhetik meg maguknak, mert az ügyfélkör bizalma a minden. A miénket elnyerték…