A kerti grill legyen a hangulatfelelős!

kerti grill

A sütögetés hagyománya mélyen a génjeinkbe kódolva idézi azokat a boldog időket, amikor még a közösség leült a tűz körül, együtt étkezett, osztozott, tervezett. Ezért kötődnek mostanság is a legkedvesebb közösségi élményeink a kerti grill nyújtotta örömökhöz. Igen, de éppen úgy, ahogyan a ma háziasszonya a konyhájában is szeret a társaság része maradni, a kertben sütögetést vállalók is óhajtják ugyanezt.

A Benkel kerti grill kreatív megoldást kínál az elszigeteltség problémájára: valódi tűz körül ücsörgést, mégpedig mai kényelmi funkciókkal kiegészülve. A műhelyünkben készülő kézműves kerti grill egy asztalba ágyazott nyílt tűztér, ami különféle extra funkciókkal is rendelkezik. Elsősorban villámgyorsan telepíthető illetve szétszedhető, kerekeken könnyen költöztethető. Ez a grill-asztal lehetőséget biztosít a közös sütögetésre és a szakácsok aktív jelenlétére a társaságban. Különféle kiegészítőket is kínálunk a grillezők mellé, a tökéletes végeredmény érdekében.

Vízteres kandallóbetéttel az egész házat fűthetjük!

A tűz látványa, ropogása önmagában is meleget áraszt, ezért is kedvelik oly sokan. A látványt leginkább a közösségi terekben szeretjük élvezni, melegét viszont a vízteres kandallóbetét segítségével az egész házban érezhetjük. Nem utópia ma már, hogy egy kandallóval is megoldhatjuk az otthonunk fűtésrendszerét. Mondjuk ezt azoknak, akik úgy gondolják, a kandalló felesleges luxus. Bizony igen hasznos és egyben dekoratív eleme lesz az otthonunknak, hála a korszerű technológiának és az egyre jobb építőanyagoknak.

A vízteres kandallóbetét adott esetben a radiátorra csatlakoztatható és megoldhatjuk vele a fűtést és meleg vizet is. A vízteres kandallóbetét működési elvéhez hozzátartozik, hogy a tűztér mellett helyet kap egy hőcserélő rendszer, amiben víz kering. Ez kering majd a radiátorokban vagy a padlófűtés csövekben. Egy ilyen rendszer kiépítése bonyolult, ám, ha hasonló alapon működő, de régi kazánunkat cserélnénk le, igen egyszerű dolgunk van. Kérdéseire készséggel válaszolunk!