Kimondottan hasznos kiegészítők a műanyag plombák

műanyag plombák

A biztonság minden esetben elsődleges, amikor valamilyen termék szállítása történik meg. Sajnos a folyamatos gazdasági versengésben sosem lehet előre tudni, hogy mikor próbál meg egy konkurens vállalat információt szerezni egyes cégek fejlesztéseiről. De ugyanígy fontos az eltulajdonítás elleni védelem, gyakran a saját dolgozókkal szemben.

A műanyag plombák rendkívül hatékony megoldást tudna nyújtani abból a szempontból, hogy remek jelző értékkel bírnak. Az indulás helyén, általában a raktárba, közvetlenül a csomagolás fázist követően felkerült műanyag plombák, amennyiben eltávolításra kerülnek, megsérülnek egyértelműen mutatják, hogy idegen beavatkozás történt menet közben, így a felelősök könnyedén előkeríthetők.

Sajnos ezzel nem akadályozható meg az áruk eltulajdonítása, megrongálása, viszont léteznek olyan, a műanyag plombák mellett használható fém kiszerelések, amik már konkrét mechanikai védelmet tudnak biztosítani. Az adeptum.hu weboldalon megtaláljuk azokat a kiváló megoldásokat, amik minden felmerülő igényt kielégítenek. A műanyag plombák a felületre elhelyezhető, cégre jellemző sorozatszámmal, pecséttel láthatók el, így garantálható az egyediség.

A szállítmányozásban, történjen az szárazföldi, légi vagy vízi útvonalon, minden esetben szerencsés, akár több szinten biztosítani a rakomány érintetlenségét a műanyag plombák bevetésével. Ennek érdekében legyen előre megrendelve az a kivitel, amelyik a leginkább megfelel az igényeinknek. Óvjuk meg ipari titkainkat és minimalizáljuk a lopás lehetőségét egyszerűen. Ehhez minden eszköz adott.