A locsolórendszer rendkívül strapabíró

locsolórendszer

A terméket megvásárolhatja kézi és automata típusban egyaránt. A locsolórendszer szórófejei és vezetékei a föld alatt helyezkednek el. A programozható változat lehetővé teszi, hogy a terület mindig pontos időben kapja meg a megfelelő vízmennyiséget. A telepítésével jól járhat, hiszen egyáltalán nem igényel felügyeletet, ami azt jelenti, hogy napokra is magára hagyhatja. Még áramszünet esetén sem kell aggódnia, hogy a beállított program eltűnik, mivel az akkumulátor ezt megakadályozza.

A locsolórendszer egyes változatai napjainkban már érintőképernyős vezérlővel rendelkeznek. A túlöntözés elkerülése érdekében, fel vannak szerelve esőérzékelővel. Ez a kiegészítő csapadékos időben leállítja a vezérlő automatikát. A kínálatokban olyan típus is fellelhető, ami az esőérzékelő mellett, fagyérzékelővel is el van látva annak érdekében, hogy a locsolórendszer ne menjen tönkre a mínuszokban. A berendezés kényelmes körülmények között, otthonról is megvásárolható az online üzletekből, a nap 24 órájában.

Az öntözéstechnika jó befektetés

Nagyon sokan szeretnének az udvaron egy meseszép zöldövezetet létrehozni. Ennek érdekében, az öntözéstechnika kivitelezése elengedhetetlen dolog. A telepítés időtartamát nem lehet előre meghatározni. Sok tényező befolyásolhatja a munkafolyamat idejét, ilyen például a kert mérete, az időjárás, a talajviszony, stb. Az automata berendezésnek számos előnye van. A tökéletes vízelosztásnak köszönhetően, nem történhet meg az, hogy a terület egyik része több vizet kap, mint a másik.

Pozitívumai közé sorolható az, hogy mindig egy időben történik a vízellátás. Az öntözéstechnika rengeteg időt takarít meg Önnek amellett, hogy a számla is alacsonyabb lesz. Érdemes tudni, hogy a párolgási veszteség minimális a hajnali órákban. Ha ezt figyelembe veszi, akkor sok vizet megtakaríthat. A reggeli öntözést követően gyorsan felszárad a nedvesség a levelekről, így csökken a gombás megbetegedések esélye. Az öntözéstechnika intelligens, ebből kifolyólag csapadék esetén nem kapcsol be. Növeli az ingatlan értékét, szóval ebből a szempontból sem számít rossz befektetésnek.