SDS Max vésőszár a bontó nagyágyúk tartozéka

sds max vésőszár

A falak vagy beton vésése nem egyszerű feladat, a megfelelő szerszám mellett, a vésőszár milyensége sem elhanyagolható. Az 5 kg feletti kalapácsokhoz SDS Max vésőszár szükséges. Amint azt a neve is sejteti, olyan szerszámgéphez illik, amelyik SDS max befogású tokmánnyal rendelkezik. A szerszamonline.hu honlapon nagy választékban található SDS Max vésőszár is. Ezekre jellemző a nagy kopásállóság, hosszú élettartam, mivel a Bosch indukciós kéregedzéssel alakítja ki ezeket a tartozékokat.

Ez egy olyan innovatív eljárás, ami az acél hagyományos, kemencés edzéséhez képest sokkal tartósabb végeredményt produkál. Kapható hegyes kialakítású SDS Max vésőszár, ami mindig jól jön, ha egy kisebb pontba koncentrált nagy ütőerőre van szükség. Kapható csempék vagy padlólapok eltávolításához különböző szélességű véső és lapát véső is, aminek a vakolat vagy egyéb szennyeződések eltávolításánál van jelentősége. Kiváló áron 4 darabos szett is rendelhető, 2-2 lapos és hegyes vésőszárral.

A körfűrészlapok megválasztásának szempontjai

Fém, fa vagy műanyag vágásához a legtöbb esetben fűrészgépeket használnak. Az ezekhez szükséges körfűrészlapok megválasztása korántsem egyértelmű. Nem mindegy ugyanis milyen vágáshoz használjuk és persze végképp nem elhanyagolható tényező, hogy milyen anyagban tervezzük használni. Az egyik legjelentősebb szempont pedig a körfűrészlapok esetében is az, hogy minőségi alapanyagokból készüljön. Honlapunkon Bosch termékek szerepelnek, mégpedig igen változatos kínálatban.

Ami mindegyikre jellemző, az a tartósságot garantáló minőség. Emellett azonban nagyon eltérő fogazatú lapokról beszélhetünk. A kemény fémlapkás tárcsák lapos-, váltó-, trapéz- és homorú fogakkal készülnek. Ezek a kis fogszámú körfűrészlapok durva vágásokhoz alkalmasabbak, míg a finomfogazású tárcsák trapéz-, trapéz-lapos, valamint váltó fogas variációkban készülhetnek. Ezek a több célra használható fűrésztárcsák, forgácslapok, műanyag és fémpanelek vágására használhatóak. Honlapunkon pontos leírás található mindegyik termék tulajdonságait illetően.