Ezért előnyös az esernyőre csukható babakocsi

Mikor az első gyermekünk volt úton a barátnőim ahogy megtudták a hírt hogy babát várok mondták hogy a babakocsi beszerzését hagyjam rájuk. Elérkezett a babaváró buli, és megkaptam a babakocsit. Őszintén megmondom, kicsit tartottam a választásuktól, addig amíg meg nem pillantottam a Musca esernyőre csukható babakocsit. Első látásra bele szerettem ebbe az esernyőre csukható babakocsiba, hiszem és vallom hogy ez a babakocsi minden szülő és minden baba álma. Amint elkezdtük használni az esernyőre csukható babakocsit rájöttem hogy a barátnőim miért ezt a modellt választották

A Musca esernyőre csukható babakocsi nagyon könnyű darab, ennek köszönhetően nem egy megerőltetés felvinni a lépcsőn. A babakocsis sétáktól picit tartottam, azt hittem nem tudnám megfelelően irányítani, de a barátnőim mikor beszerezték ezt a Musca esernyőre csukható babakocsit erre is gondoltak, hiszen az esernyőre csukható babakocsi nagyon egyszerűen manőverezhető. A babakocsi kedvenc tulajdonsága a férjem számára az hogy bármilyen csomagtartóban elfér. Az esernyőre csukható babakocsiban számomra még nagyon kedvelt hogy szuper nagy napfénytetővel rendelkezik, ami ráadásul még a cipzár segítségével tovább bővíthető, aminek köszönhetően a gyermek igazi árnyéknak örülhet. A gyermek kényelmét figyelembe véve tervezték meg ezt a babakocsit, hiszen szállítható lábtartó és a majdnem vízszintesig dönthető háttámla erre szolgál. A gyermek kényelme mellett nagyon fontosnak tartották a praktikusságát is a babakocsinak a tervezők, mivel egy hatalmas zseb található a napfénytető hátsó részén.

A gyermekem 6 hónapos kortól 3 éves korig sétált az esernyőre csukható babakocsit. A nagyobb biztonság érdekében az esernyőre csukható babakocsi fényvisszaverő szalaggal van ellátva, a nagyobb biztonság érdekében. A babakocsi egy esernyőhöz hasonlóan össze csukható, viszont az automatikus biztonsági zárnak köszönhetően megelőzhető a véletlen összecsukás. A kétsoros első és hátsó kerék is nagyon praktikus, mivel az első kerekek 360°-ban elfordulnak és zárral rögzíthetőek, míg a hátsó kerék fékkel. Az esernyőre csukható babakocsi tartalmaz egy beépített kémlelő nyílást a szülői kapcsolathoz. Valamint 5-pontos párnázott biztonsági övvel, alsó kosárral van ellátva. Az esernyőre csukható babakocsi huzata nem eltávolítható. A babakocsi méretei: 75 (h) x 50 (sz) x 110 (m) cm, ülőke belső szélessége: 32 cm, összecsukott termék mérete: 110 (h) x 27 (sz) x 35 (m) cm, kétsoros kerék mérete: 15 (ø ) x 11 (sz) cm, termék súlya: 7,9 kg.