Milyen kerti sütögetőre essen a választás?

kerti sütögető

Sokaknak egy igazi hobbivá vált a hétvégi sütögetés a kertben, ami természetesen még azzal az előnnyel is jár, hogy az egész családnak, illetve rokoni és baráti társaságnak is van ilyenkor amit ennie. A kerti sütögető összehozza a barátokat, ismerősöket, munkatársakat, családot és rokonokat, egy jó szakács segítségével pedig biztosítani tudja azon finomságokat, amiknek egyszerűen nem lehet ellenállni.

De melyik kerti sütögető mellett éri meg dönteni? Sok helyen megvehetők a faszenes grillezők. Tartós, megbízható és jól funkcionáló berendezések ezek. Egyetlen dolog, ami sokak szerint hátrány, hogy külön asztalra szükség van. Általában az is gond, hogy a grillsütőt kezelő személy úgymond elszigetelődik a társaságtól, még akkor is, ha az asztalt sikerül a sütő közelében elhelyezni.

A megfelelő asztal hiányában pedig a kerti sütögető nem lesz annyira praktikus, hiszen az ember rohangálhat ide-oda a kész étellel a kert és a konyha között. Ott még a nagyon kedvelt és igazán praktikus elektromos kerti sütögető. Az árammal működő grill a legjobb választás akkor, ha nem kell sok mindenkinek ételt készíteni.

Azonban nagyobb családi összejövetelekre, partikra nem használható, hiszen nem tudja megfelelő módon kielégíteni a nagyobb társaság igényeit. Természetesen a hatékonysága a kényelemben rejlik, hiszen csak be kell ezt kapcsolni és nem kell a szénnel, fával bajlódni a működéskor.

Fontos a tartósság a kályha ajtó esetében

A kályha minden egyes eleme ellenálló kell legyen a magas hőmérséklettel szemben. Nem jöhet szóba az olyan kályha ajtó, amelyik nem képes megtartani az eredeti alakját vagy túlságosan átmelegszik a nagy hő miatt. A Benkel shopban megvehető kályha ajtó ismérve, hogy az 800 Celsius-fokig hőálló marad.

A shopban megrendelhető a kerámiaüveges nyílászáró rostélyszerkezettel, levegőztetővel és hamuzóval is. Mindegyik profi kályha ajtó legfőbb alapanyaga a szürke öntvényvas, ami hozzájárul a maximális tartóssághoz. A hamuzórésszel rendelkező típusok elérhetők külső levegős kialakításban egyaránt. A benkel.hu oldalon még többet lehet olvasni a termékekről.