Motoros farmer – magas szintű biztonság stílusos megjelenéssel

motoros farmer

A motorkerékpár rajongók egyik legfontosabb ruhadarabja a nadrág. Nemcsak hatékony védelmet nyújt a közlekedés során, hanem hővédelmet is garantál. A motoros farmer rendkívül strapabíró és rugalmas, így hosszú utakon is nagyfokú kényelmet biztosít.

Ráadásul a térd- és csípővédőknek köszönhetően, védi az érzékeny testrészeket. Nemcsak a szakadással, hanem a kopással és vágásokkal szembeni fokozott ellenállás is jellemzi. Ezen kívül, az egyes modellek esetében megfigyelhető fényvisszaverő elemek használata biztonságosabbá teszi a nadrágot éjszakai vezetéskor. A motoros farmereket vonzó megjelenés jellemzi, ezért nagyon gyakran választják mind a női, mind a férfi motorosok. A nadrág szabását a gyártók kifejezetten a járműn felvett helyzethez igazították.

A férfi motoros farmer kivehető béléssel és speciális zsebekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik további protektorok használatát. A nagyszámú méretnek köszönhetően, a webshopunkban könnyen megtalálhatod a testalkatodnak megfelelő motoros farmert.