A 20bet legmenőbb amerikai sportjai

20 bet

Az amerikaiak is nagyon szeretik a sportokat, és legalább annyira lelkesen tudnak szurkolni kedvenc sportolóiknak, csapataiknak, mint ahogyan az európai sportkedvelők. A 20bet is nagyon sok sportágat felsorakoztat az oldalán, ezek közül szerettem volna most kiemelni azokat, amelyek az amerikaiak körében a legnépszerűbbek.

Bár sokak számára a kosárlabda vagy a baseball lehet az első, ami eszébe jut, ha az amerikai sportokra gondol, a legnépszerűbb sportág, ami a 20bet-en is az elsők között jelenik meg, az az amerikai foci. A National Football League (NFL) az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb sportbajnoksága, amelynek országszerte több millió rajongója van. A Super Bowl, az NFL bajnoki mérkőzése minden évben az egyik legnézettebb sportesemény.

Dobogós sportágak a 20bet-en

A legnézettebb sportágak közé tartozik természetesen mindjárt a foci után a kosárlabda. A National Basketball Association (NBA) egy másik nagy profi sportliga az Egyesült Államokban. A kosárlabda széles körű népszerűségnek örvend mind a profi szinten, mind az iskolákban és a helyi közösségekben.

Mindezek után következik persze a baseball. A Major League Baseball (MLB) gazdag történelemmel rendelkezik, és az Egyesült Államok nemzeti sportjának számít. Elkötelezett rajongótábora van, és a World Series az egyik legjobban várt sportesemény az országban.
Mindezek mellett persze nem maradhat el az európai foci sem, az általunk is ismert és kedvelt labdarúgás is jelen van a 20bet oldalán és Amerika legnépszerűbbjei között. A futball az évek során folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban. A Major League Soccer (MLS) az ország profi labdarúgó-bajnoksága, és a sportág különösen népszerű a fiatal sportolók körében.