A ciklusbarát krém nőknek minden életkorban ajánlott

Napjainkban a cukorbetegséggel küzdők aránya elképesztő méreteket ölt. Ennek okai közt szerepel a nem megfelelő táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a stressz. A kiváló myo inozitol por megakadályozza, hogy az inzulinrezisztenia cukorbetegségbe csapjon át. Kevesen tudják, hogy a diabétesznek van egy megelőző állapota, mégpedig az inzulinrezisztencia. Ha a családi anamnesis alapján cukorbetegség feltételezhető, akkor érdemes egy vérvizsgálattal meggyőződni arról, hogy nincs-e már kezdeti stádiumban a betegség.

A myo inozitol por kiváló segítség abban, hogy a már megjelent tüneteket enyhítsük, sőt, akár vissza is fordítsuk az inzulinrezisztenciát. Honnan tudhatjuk, hogy már érintettek vagyunk? A makacs túlsúly, a krónikus fáradtság, a koncentrációs nehézségek, a menstruációs problémák utalhatnak a betegség jelenlétére. Az olyan súlyosabb betegségek esetében, mint a PCOS, a pajzsmirigy-alulműködés vagy a meddőség, mindenképpen érdemes a myo inozitol por kiváló tulajdonságait felfedezni, mivel ezeknek a hátterében is az inzulinrezisztencia bújhat meg. A menstruáció ideális esetben sem kellemes jelenség.

Azonban ha ezt az állapotot még további tünetek is súlyosbítják, akkor bizonyára valamilyen segítséghez kell folyamodni. A ciklusbarát krém nőknek megbízható társ a menstruációt érintő panaszok kezelésében. Mi okozza valójában ezeket a panaszokat? Sokan már serdülőkorban szenvednek a ciklus zavaraitól, így választ szeretnének kapni erre a kérdésre. Az ok a legtöbb esetben az ösztrogéndominanciára vezethető vissza, amely a progeszteron természetes pótlásával állítható újra egyensúlyba.

A ciklusbarát krém nőknek a vad yam gyökér kivonat erejével adja vissza a hormonháztartás helyes működését. A wisetreenaturals.hu természetes progeszteron krémje minden korosztály tagjának ajánlott, a serdülőkortól kezdve a termékeny koron át a változó korig. A tökéletes hatás érdekében az az egészségvédő csomag kifejezetten ajánlott, amely tartalmazza a felesleges ösztrogént kivezető Indol-3-karbinol komplex és a már említett ciklusbarát krém nőknek termékeket.