Állami támogatott vállalkozói hitelek

Az állami támogatásnak köszönhetően a cégek roppant kedvező feltételekkel juthatnak vállalkozói hitelhez.

 

Széchenyi Kártya Program új konstrukciók

A Széchenyi Kártya Program Hitelek új konstrukciói jelentek meg: A cél egyértelmű: segíteni akarják a mikro-, kis- és középvállalkozásokat.

A koronavírus-járvány a stabil alapokon nyugvó cégek életét is megbolygatta. Teljes szektorok forgalma vált egyenlővé majdnem a nullával, és szinte mindenütt erős visszaesés tapasztalható.

A negatív hatásokat egyetlen vállalkozásnak sem lehet könnyű kivédenie. A turizmus szereplői különösen nagy bajba kerültek, hiszen az utazási korlátozások miatt még a belföldi turizmus is összezsugorodott. A nemzetközi pedig gyakorlatilag megszűnt. A turisztikai vállalkozásoknak segít a Széchenyi Turisztikai Kártya Folyószámlahitel. Ez még a korábbiaknál is kedvezőbb vállalkozói hitel. A kamat alacsony, és tárgyi fedezet nem szükséges hozzá.

További újonnan bevezetett vállalkozói hiteltípusok is elérhetők. Ilyen a

  • Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz,
  • a Széchenyi Munkahely Megtartó Hitel és
  • a Széchenyi Likviditási Hitel.

Mindegyik vállalkozói folyószámlahitelre igaz, hogy kedvezőek a költségek, és szabadon felhasználható az igényelt összeg.

A vállalkozói hitelek azonnali megoldást jelentenek a fizetőképesség javítására. Ezeknek köszönhetően a vállalkozások nyugodtabban köthetnek új üzletet. Nem kell a költségek miatt aggódniuk, és általa a munkahelyeket is könnyebb megtartani.

Ne hagyja ki a remek lehetőséget!