by

Előzze meg a gondot a kijelzővédő üveggel!

A legtöbb esetben, az okostelefonokért jelentős összeget kell kifizetni. Legyen az egyszerű készülék vagy a legújabb csúcskategóriás modell, senki sem szeretné a képernyőjét betörve látni. A probléma megelőzésére létrehozták a kijelzővédő üveg rengeteg fajtáját. Mivel ez nem univerzális méret, hanem minden eszközre személyre szabott, győződjön meg róla, hogy a megvásárolni kívánt fólia valóban illik a telefonjára! A berendezés költsége mellett, az üvegfólia ára eltörpül, tehát csupán néhány ezresbe a kerül az egész. A biztonságos használat érdekében, ezt igazán megéri kifizetni.

A kijelzővédő üveg maximális biztonságot nyújt, de nem úgy, mint a hagyományos és egyszerű fólia. Az utóbbi talán csak a portól vagy az egyszerűbb karcolásoktól óvja meg az eszközt, de a nagyobb ütésektől nem. Arról ne is beszéljünk, hogy mennyire irritálóak tudnak lenni a buborékok, amikkel nem igazán lehet sok mindent kezdeni. Bizonyára az ismerősei között is van valaki, akinek mindig össze van törve a képernyője.

Nekik remek megoldást nyújt a kijelzővédő üveg, ami a legközelebbi baleseteknél kellőképpen megóvja a telefont. Néhányan képtelenek vigyázni az értékeikre, bármennyire is próbálkozzanak. Végül is a kézből bármikor könnyedén kieshet, elég egyetlen óvatlan másodperc. Azonban a kárt már jóval magasabb áron hozzák helyre. Ezért is jobb döntés a megelőzés a kijelzővédő üveg révén, ami képes elnyelni az ütődés erejét. Lényegében véve, az üvegfólia fog eltörni, nem pedig a méregdrága képernyő. Ráadásul mivel ez a termék csupán néhány ezresbe kerül, így érdemes mellette dönteni, mint a későbbiekben több tízezret költeni a javításért.