Helykímélő és pénztakarékos megoldás az ideiglenes tároláshoz

Párommal együtt, immár hosszú évek óta tagjai vagyunk egy nagyobb baráti társaságnak, mely egy népszerű fantáziavilág köré szerveződött. Mint minden évben, idén is meg lesz rendezve a társaság nagy nyári tábora, melyre idén több, mint százötven felnőtt táborozót várunk, hogy együtt kitörhessünk kicsit a valóságból és átéljük a tündék, törpök, félszerzetek, orkok és sárkányok világának csodákkal teli történeteit.
ahhoz, viszont, hogy ennyi embernek tudjunk tizenegy napig megfelelő programmal szolgálni, nem csak az egész éves készülődés és szervezés kell, de a megfelelő felszerelések is elengedhetetlenek.
Mivel idén már jócskán túlléptük a táborhelyszín befogadó képességét, az eddigi raktárba is ágyakat kellett raknunk, így ezeknek a tárgyaknak az elhelyezésére nem maradt jobb ötletünk, mint a raktársátor bérlés.
Szerencsére, mivel ez egy baráti társaság és a tábor szót sokan szeretik, a raktársátor bérlés meglehetősen olcsón sikerült, komoly kedvezményeket kapva a minket így támogató cégtől.
Ettől függetlenül, azt is el kell mondanom, hogy a raktársátor bérlés teljes áron is tökéletes megoldás lett volna, hiszen egyszerű, megfelelő és költséghatékony. Ráadásul nagyon jól lehet általa kihasználni a helyet, ami nálunk elsődleges szempont volt.
Amennyiben önnek is érdekes lehet a raktársátor bérlés, irány a www.rendezvenykellekek.com!