Kijelzővédő fólia

Megvetted végre a csodás iPonodat és keresed a megoldást milyen módon óvhatnád meg az ütésektől, karcolásoktól, törésektől. Az mindenki számára nyilvánvaló, hogy valamilyen védelemre szükség van a sokféle telefon fólia vagy a számos kijelzővédő fólia illetve üvegfólia közül a telefontok mellett. Ez lehet folyékony fólia a telefonodra, gyémántüveg képernyővédő, üvegfólia, nanotechnológiás folyékony fólia, vagy például iphone 6 üvegfólia, iphone 5 üvegfólia és ezek mellet még más megoldások is léteznek.

Az egyik nagyon fontos információ a kijelző védelmével kapcsolatosan, hogy egy iPhone telefonkészülék teljes kijelző cseréje több mint 50ezer forintba is kerülhet a szerencsétlenül járt tulajdonosnak. Ennek a tudásnak a birtokában már nem tűnik drágának egy jó minőségú telefon fólia megvásárlása akár egy gyémántüveg képernyővédőé sem. Ha már megtörtént a baj késő bánat eb gondolat azon elmélkedni milyen kár, hogy sajnáltad a pénzt kiadni a drágább, de sokkal nagyobb védelmet nyújtó képernyő védőre.
Kicsit járjuk, körbe mit is tud tulajdonképpen az üvegfólia.

Fontos tulajdonságainak egyike, hogy áttetsző, rugalmas, kémiailag és speciális eljárásokkal kezelt üveglap, amely általában 0,4 mm vastag és szinte ugyanazt tudja, mint az Iphone telefonok képernyőjének üvegezése. A szükséges helyeken a home gombnál illetve a hangszórónál ki van vágva az üveg. Az iPoneok kijelzőjének az üvege a felületi keménység mérőszáma 7, ezzel szemben az üvegfóliáé 8-9 között van. Ennek eredménye, viszlát, karcolások. Nagy előnye még kijelző védő üvegfóliáknak, hogy oleofób réteggel rendelkezik, amely taszítja a zsírt és egyéb szennyeződéseket.

A telefonodat ért szennyeződések néhány könnyed mozdulattal eltávolíthatóakká válnak. Az üvegfólia hátoldala egy olyan ragasztóanyaggal van bevonva, amelynek segítségével könnyedén és stabilan illeszkedik a telefonod képernyőjéhez. A tapadás tökéletessége miatt, az eredeti üvegezéssel megegyező az érintése. Ha a telefonod képernyőjére ragasztott üvegfólia összetörik, akkor a ragasztóanyagnak köszönhetően nem hullik apró darabokra így nem okoz kellemetlenséget. Ami pedig a legfontosabb, hogy nem a telefonod kijelzője sérül meg, törik össze. Válaszd te is a biztonságos és tartós üvegfóliát az iPhone készülékedre.