Nyitott bugyit nemcsak randin viselhetünk

nyitott bugyi

Az igazán vagány, bevállalós nők mindig rendelkeznek néhány olyan erotikus ruhadarabbal, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy bármikor elcsábíthassák a kiszemelt férfit. A nyitott bugyi viselése nem csupán randevúkra ideális választás, mivel egy hosszabb kapcsolatban is érdemes kipróbálni a „tűz” megőrzése érdekében. Egy ilyen pimasz alkalmatosság még izgalmasabbá és kívánatosabbá teszi a női vonalakat. Már a látványától is szárnyalni kezd a férfi fantázia, de a tapintásától azonnal tűzbe jön a szerencsés kiválasztott.

A kellemes, finom, minőségi anyagból készült nyitott bugyi modellek ugyanis minden érzéket felkorbácsolnak. A fehernemualom.hu webáruházban a legszebb darabokat lehet megrendelni, különböző színben és méretben. A nyitott bugyi például egy szexi melltartóval kombinálva biztosan beváltja a vele szemben állított reményeket, a látványa nem marad eredménytelenül. Egy szintén nagyon buja hálóing alatt is hihetetlenül kellemes meglepetés lehet a partnernek egy ilyen fehérnemű.

Az erotikus jelmezek ajándéknak is tökéletesek

Leánybúcsú, szülinap előtt sokat gondolkozunk azon, hogy mit vásároljunk az ünnepeltnek, ami jópofa, kedves és bizonyára örülne is neki az illető. Az erotikus jelmezek garantáltan mosolyt csalnak az ünnepeltek arcára. Természetesen ilyesmit nemcsak másnak érdemes vásárolni. Saját magunkat és a párunkat is meglephetjük egy cuki jelmezzel, ami kiváló indító egy forró éjszakához. A fantáziát egészen biztosan beindítja és az érzékeket is feltüzeli a pajzán Mikulás vagy buja szobalány jelmez.

Az erotikus jelmezek még a kicsit szégyenlősebbeknek is remek vágykeltő eszközök, hiszen oldják a feszültséget, mégis nagyon vérforralóak. A Fehérneműálom internetes boltban gyönyörű, igényes kivitelezésű darabok kaphatóak, jó áron, remek minőségben. Ezek az erotikus jelmezek csodálatos kiemelik a női idomokat, legyenek azok akár teltebbek is. A szexi titkárnő mellett, bájos nyuszi, segítőkész stewardess vagy éppen ártatlan diáklány bőrébe, azaz ruhájába is bújhatunk.