A pályázatíró csapat már készen áll az újabb kihívásra

pályázatíró

A pályázatírás a Forrás Centrum oldalán is elérhető a szolgáltatások széles palettája között. A pályázatírással foglalkozó cég évek óta a vállalkozások segítségére van, amikor forráshiánnyal küszködnek egy-egy nagyobb projekt megvalósításakor. A cég már több száz vállalkozás segített hozzá az újabb és újabb forrásokhoz.

A pénzügyi szakemberekből és közgazdászokból álló csapat a nap minden percében készen áll a vállalkozások kiszolgálására, ha pályázatokról, pályázatírásról van szó. Az EU pályázatok mellett, kockázati tőke, hitel és egyéb forrásokkal is az ügyfelek rendelkezésére állnak. A weboldalon történő regisztráció után a jelenleg kihirdetett pályázatokról a cégek hírlevélben értesülhetnek. Ezt a lehetőséget azoknak is érdemes kihasználniuk, akik még sem bízzák meg a céget a pályázatírással. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy egy nyertes pályázat csak hibátlanul beküldött pályázati anyaggal érhető el. A beruházások során számos alternatív finanszírozási konstrukció közül választhatnak a vállalkozások. Mindig az adott körülményeknek és lehetőségeknek legmegfelelőbb ajánlatot teszik meg a szakemberek az érdeklődő vállalkozásoknak.

A pályázati forrásokról sokan azt gondolják, hogy ingyen pénz, de ez nem így van. Rengeteg olyan előírás van, amelynek meg kell felelnie egy pályázó KKV-nak. A pályázati szolgáltatást már csak ezért is érdemes igénybe venni, hiszen sok hasznos információ kerül napvilágra. A pályázatírással foglalkozó kollégák feladatköre nem egyszerű, hiszen ez egy komplex munkafolyamat. Nem elég megtalálni a pályázatokat, azokat meg is kell nyerni, ez pedig a pályázatíró munkáján múlik. Sok esetben egy pályázatra több száz vagy akár több ezer pályázat is beérkezik, amelyek közül csak egy lehet a nyertes. A pályázatírók mindig azokat a területeket választják ki, ahol esélyt is látnak a pályázat elnyerésére, így biztosabban lehet nekiindulni egy-egy kiírásnak. Minden esetben érdemes alaposan megfontolni, hogy egy vállalkozás vezetője saját szakállára megírja a pályázatot, ahogy azt ő gondolja, vagy inkább egy profi csapatra bízza, aki adott esetben egy-két pályázatról még le is beszéli, mert teljesen felesleges arra beküldeni az összeállított anyagot.