Soha nem lehetünk túl öregek a játékhoz

Gyerekkorom nagy slágere volt a búcsúkban rendszeresített légvár, vagy, ahogy mi neveztük, ugráló vár. Ahogy nézem a mai gyerekeket, a légvár szeretete mit sem gyengült, sőt, ma már olyan hihetetlen darabok is vannak, melyek mozognak, változnak, vagy épp vízi csúszdaként működnek.
Ami viszont egyértelműen nagy változás a mellett, hogy mennyit fejlődött a légvárak világa, az az, hogy ma már nem csak a búcsúkban találkozhatunk velük. Az ugráló várak jelen vannak minden olyan rendezvényen, ahol családosokat, gyerekeket is várnak a szervezők, hiszen nincs is jobb módja kifárasztani is közben szórakoztatni a kicsiket, mint ha egy légvárban ugrálhatnak.
Mára már elérhető lehetőség lett a légvár bérlés is. A légvár bérlés pedig lehetővé teszi, hogy akár egy magán bulin, mint egy szülinapi zsúr, is felállíttathassunk egy eszméletlenül jó ugráló várat, vagy akár vízi csúszdát.
De ahogy a technika fejlődik, ma már ezt nem csak a gyermekek számára tehetjük meg, hiszen a légvárak felnőtt változatai is megjelentek, hiszen mi is szeretünk játszani és jó néha kicsit leereszteni. De természetesen ezeknek nem csak szimplán játék változata van, hanem olyan is, mely komoly sportteljesítmény, ahol nagyon kemény küzdelem végigmenni és komoly versenyeket is szervezhetünk rájuk.
Tehát, legyünk bár kicsik, vagy nagyok, a légvár bérlés mindenki számára jó buli, amit nem szabad kihagyni!