Horvát tengerpart menti szállások: itt a nyár!

szállások

A horvát tengerparton akár baráti társaságoknak is ideális szállásokat kínálnak, hiszen a villák vagy apartmanok 10-12 fő kényelmes elhelyezését is biztosítják. Ezen a nyáron igazán érdemes a tengerpartot választani, hogy végre együtt lehessünk barátainkkal. Nem véletlen ilyen népszerű a horvát tengerpart, kattints ide ha te is itt tervezel nyaralást!

Ciovo szigeten, Slatie városában a Beachfront Villa Lemonade medencével várja a baráti társaságokat. A Villa egy kis szigeten helyezkedik el, amely még hangulatosabbá teszi a nyaralást, kikapcsolódást. A kis szigetet egy híd köti össze a szárazfölddel. A hídon átkelve máris Trogir városába érkezünk, amely számos kulturális örökséget rejt magába. A hangulatos utcák és terek hívogatják a turistákat. Ebbe a kis városba éjszakai szórakozási lehetőségek, számtalan étterem, kávézó és fagylaltozó is megtalálható.

Ciovo szigetén tiszta strandok és kavicsos tengerpart kínál kellemes nyári kikapcsolódási lehetőséget. Napközben a strandon, este pedig Trogir városában tölthetjük el szabadidőnket. A modern villa teljesen felszerelt konyhájával a finom tengeri ételek elkészítésére csábít. Privát szabadtéri medence és gondozott kert veszi körül a modern villát, amely minden baráti társaság számára tökéletes szálláslehetőséget ígér. A parton privát strand áll minden vendég rendelkezésére.

Az Apartman Ivona szintén Ciovo szigetén található meg, de itt már párok is találnak maguknak megfelelő szálláslehetőséget. A 2 személy befogadására alkalmas apartmanok amerikai konyhás nappalival, hálószobával csábítják a pihenni vágyókat. A légkondicionált apartman mindennel felszerelt, ami a kellemes kikapcsolódáshoz szükséges. A legközelebbi strand mintegy 50 méterre található, így hosszabb utat sem kell megtenni és máris a hűs habokban csobbanhatunk. A Sibenik riviérán Villa Út A Mennybe medencével összesen 11 fő befogadására alkalmas. A gyönyörű és modern villa Oglavci városában található meg, és igen csöndes helyen fekszik. Akik nyugalmat keresnek, ezt a villát foglalják le nyaralásuk idejére. A dombtetőn elhelyezkedő villa minden szegletéből csodálatos kilátás nyílik a tengerre. 4 tágas hálószobájában egy nagyobb család vagy egy nagyobb baráti társaság is kényelmesen elfér.