Szabályoztassuk fogazatunkat láthatatlanul

A láthatatlan fogszabályzás azoknak a pácienseknek lett kifejlesztve, akik aggódnak a megjelenésük miatt, illetve kellemetlenül éreznék magukat, ha a mindennapjaikban a fogszabályzójuk látható lenne mások számára. Teljesen érthető, hogy akik a fogszabályozás mellett döntenek, nem feltétlenül szeretnék ezt mindenkivel megosztani.
A láthatatlan fogszabályzás nem csak a felnőtt, de a gyermek fogszabályozásban is elérhető. Ez egy nagyon jó hír, hiszen, bár ma már egyre kevésbé elterjedt, de sajnos sok fogszabályozós gyermeket bántanak társaik az iskolában, és hiába tudjuk, hogy ez nem helyes, nem nagyon lehet ez ellen tenni. Ha egy gyermek nevelése már eleve nem megfelelő, azon egy másik szülő nem sokat javíthat.
Ezt a problémát felismerve alkották meg a kutató fogorvosok a láthatatlan fogszabályzás módszerét, melyet a gyermek fogszabályozásban is alkalmazni tudnak, így nem kell gyermekünket kitenni az őket érő atrocitásoknak.
Mivel a fogszabályozás szükségessé válása általában nem attól függ, hogy mennyire figyelünk oda, vagy milyen mértékben gondozzuk fogazatunkat, hanem genetikai probléma, így sajnos sokszor elkerülhetetlen. Amennyiben önnek, vagy gyermekének szükséges lehet a fogszabályoztatás, keresse fel a Kondorosi fogászatot és kérjen információt a láthatatlan fogszabályzásról.