A Corvin környékén még luxus búvóhelyet is lehet találni

Corvin környékén

Ha pároddal egy különleges helyet keresel annak érdekében, hogy végre kettesben legyetek akkor a Corvin sétányon. több lehetőség közül is választhattok. A buvohely oldalon luxus búvóhelyet is találhattok. Ebben a lakásban mindenki úgy érezheti magát, mintha egy több csillagos luxusszállodába érkezne. Itt minden megtalálható, ami a kényelmet szolgálja. Érdemes a foglalásról időben gondoskodni, hiszen ez a gyönyörű lakás sokakat vonz. Ennél ideálisabb és romantikusabb búvóhelyet elképzelni sem lehet. Itt megünnepelhetitek a házassági évfordulókat, esetleg egy születásnapot, vagy bármilyen más jeles alkalmat. Itt csalódás biztosan nem fog érni.

 

A lakásból gyönyörű kilátás nyílik Budapestre. Modern bútorokkal rendezték be, amely mind a kényelmeteket szolgálja. A hangulatos lakásban pár meghitt órát is eltölthettek. Itt minden megtalálható amire az ittlétetek alatt szükségetek lesz. Az elegáns lakásban amerikai konyhás nappali került kialakításra, ami úgy néz ki, mint egy luxus apartman. A teljesen gépesített konyha nagyon jó felszerelt.  A nappaliban üllőgarnitúra és televízió is rendelkezésetekre áll. A fürdőszobában sarokkád és hajszárító is megtalálható. A tulajdonosok nagyon odafigyelnek arra, hogy ne szenvedjetek hiányt semmiben. A belváros közepén megtalálható búvóhely ideális bárki számára.

 

A buvohely oldalon természetesen más lakosok is elérhetők a kínálatban, de itt igazi luxus vár rátok. A megfizethető árak, a gyönyörű lakás, a pazar kilátás és a belváros közelsége egyedülálló pillanatokat hozhat életetekbe. Itt biztosan lesz egymásra pár szabad órátok és itt senki sem fogja megzavarni intim együttléteteket. Fontos, hogy minden pár elegendő időd szánjon egymásra, hiszen nem lehet állandóan csak a munkával foglalkozni. A családi. élet és ugyanannyira fontos, mint bármi más. Akik már hosszabb ideje együtt élnek, vagy házasok azoknak is fontos, hogy néha csak kettesben legyenek. Az intim pillanatok hiánya bármely kapcsolatot megmérgezhet. Szükségetek van arra, hogy néha csak egymással foglalkozzatok és odafigyeljetek egymásra.