Az iPhone töltő kábel kielégíti az igényeket

iphone töltő kábel

Mivel sokféle variáció van forgalomban, ezért nem mindig könnyű eligazodni a felhozatalban. Az iPhone töltő kábel mindegyik variánsa megfelel az elvárásoknak, hiszen minőségi alapanyagokból tevődik össze. A kiválasztásnál az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen készüléket használ. A régebbi telefonokhoz a Micro USB alkalmas. Néhány évvel ezelőtt szinte minden mobilon ez a fajta bemenet volt megfigyelhető. Az előnyei közé sorolható, hogy használható töltésre és adatátvitelre egyaránt. Ezt a típust váltja le szép lassan az USB-C.

Az új Apple készülékek már ilyen csatlakozóval rendelkeznek. Az iPhone töltő kábel ezen változata szimmetrikus. Ez azt jelenti, hogy bármilyen irányból bedughatja a telefonba, nem kell feszegetni, így beletörni sem fog. Ezen kívül, fontos tulajdonsága, hogy gyorsabb adatátviteli sebességre képes, mint az elődei, ami annak köszönhető, hogy az új, fejlett 3.1 szabványt támogatja. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a lightning iPhone töltő kábel kizárólag Apple készülékekkel kompatibilis.

A mobiltelefon tok kínálata óriási

Napjainkban a felhasználóknak lehetőségük van a hagyományos üzletek mellett a webáruházakból vásárolni. Ha az online rendelést választja, akkor egy lépést sem kell tennie azért, hogy a mobiltelefon tok a birtokába kerüljön. Számos színben és mintázatban van jelen az üzletekben. Aki egy igazán masszív és hasznos kiegészítőre vágyik, az vegye szemügyre a Defender változatot. Kifejezetten erős ütések elhárítására lett kifejlesztve. Jóval vastagabb a hagyományos társainál, a sarkai pedig meg vannak erősítve.

Pozitívuma, hogy kissé ráhajlik az előlapra, így nemcsak a hátlapot, de a kijelzőt is óvja. A legtöbb ilyen mobiltelefon tok masszív műanyagból készül és szilikon erősítésekkel van kiegészítve. Az alján kipattintható porvédő található, ami védi a Jack bemenetet a szennyeződésektől. Annak érdekében, hogy a biztonság teljes legyen, célszerű beszerezni mellé egy edzett üveg fóliát. Túrázóknak, motorosoknak és sportolóknak kifejezetten jó választás lehet a Defender mobiltelefon tok. Ha elnyerte a tetszését, akkor rendelje meg bátran!