Ilyen sportautókat lehet kipróbálni egy élményvezetés kuponnal

Nem is gondolná, hogy milyen sportautókba lehet beülni egy élményvezetés kuponnal. Izomautó vezetés, Forma autó vezetés tökéletes ajándék lehet akár párunknak vagy édesapánknak is. Év közben számtalan alkalom nyílik arra, hogy meglepjük szeretteinket és ebben az Élménypláza hatalmas segítséget nyújt. A weboldalon számtalan élményvezetés voucher közül választhatjuk ki a számunkra és a megajándékozott számára a legideálisabbat.

Egy Ford Mustang GT 500 lóerős motorral a mennyekbe repíti a megajándékozottat. A Ford Mustang lelke most egy modern testbe költözött és ezt az autót bárki kipróbálhatja. Az 500 lóerős motor hangja egyszerűen felfoghatatlan. A V8-as erőmű segítségével a hang még fenomenálisabb. A program során biztosra vehető, hogy az adrenalinszint az egekbe fog szökni. A Ford Mustang kipróbálása során a jobb egyben végig egy tapasztalt pilóta segíti a résztvevőket.
Ezeket a vezetéseket mindig egy meghatározott időpontban tartják, így szükséges az időpontegyeztetés. Az élményvezetést a Hungaroringen tartják, amely 2750 méter hosszú, így közel 3 kilométeren át száguldozhatnak a pilóták. Akik nem a versenyautók szerelmesei hanem inkább a hot roadokat kedvelik, azok Budapesten próbálhatnak ki egy mini hot roadot . A különleges ajándék még különlegesebb, hiszen egy éjszakai körutazás vár az élmény voucher boldog tulajdonosára. A varázslatos éjszakai Budapest és a különleges autó vezetésének lehetősége tökéletes meglepetés lesz. A különleges éjszakai fények, az utánozhatatlan budapesti hangulat még nagyobbat dob a programon. A hot road vezetése különleges élmény, amely nem hasonlítható össze egy hétköznapi autó vezetésének élményével.

A Forma-1 kedvelőinek lehetőségük nyílik Forma versenyautók tesztelésére, kipróbálására is. A DRX Ringen bárki kipróbálhatja a Forma Renault autót, így közelebbről is megismerkedhet egy igazi versenyautó pilótafülkéjével. Sebastian Vettel és Nico Rosberg után bárki számára elérhetővé teszi az Élménypláza a versenyautó vezetését. Szinte a földön ülve, ablak és tető nélkül lehet végig száguldani iszonyatos tempóban a pályán. A Forma-1 rajongóknak ez lesz az igazi ajándék.