Mennyi energiát igényel az ingatlanod? Az Ecoteam kideríti

Az energetikai tanúsítvány besorolások megmutatják, hogy egy ingatlant mennyi energiába kerül fenntartani. Ezt azért fontos tudni, mert például, ha el szeretnénk adni a lakásunkat vagy házunkat, akkor az eladáskor ez növelheti vagy csökkentheti az eladási árat.

Az Ecoteam Magyarország egész területén dolgozik, így bárhol is élj, őket bátran keresheted. Ha sürgősen lenne szükséged az energetikai tanúsítványra, akkor van egy jó hírem számodra. Az Ecoteam-nek köszönhetően akár 24 órán belül már meg is kaphatod az energetikai tanúsítvány besorolásokok egyikét.

Mi ennek a pontos menete?

Az első lépést neked kell megtenned, ha szükséged van egy ilyen dokumentumra. Az weboldalukon ki tudsz tölteni egy űrlapot, vagy telefonon is felkeresheted őket. Telefonon megbeszélitek a fontosabb kérdéseket és egyeztettek egy időpontot is, amikor a helyszíni felmérést elvégezhetik. Minél korábbi időpontot adsz meg, annál hamarabb elkészül a tanúsítvány.

Ezt követően a megbeszélt időben elvégzik a szükséges felméréseket és az adatokat továbbítják az irodába, ahol a lehető leggyorsabban, de pontos munkát végezve, elkészítik az energetikai tanúsítványt. Ezt rábízzák a futárra, aki másnap ki is viszi neked.

Ha kíváncsi vagy a szolgáltatás részleteire, az Ecoteam-ről alkotott véleményekre és további információra lenne szükséged az energetikai tanúsítványról, akkor a honlapjukon minden olyan információt megtalálsz, amire szükséged lehet.

Amennyiben nem szeretnéd húzni az időt és minél hamarabb a többi dokumentum között szeretnéd látni az energetikai tanúsítványt, akkor keresd fel az Ecoteam-et. Ők azon lesznek, hogy ne kelljen várakoznod az eredményre. Profik, gördülékenyen és hatékonyan dolgoznak. Ha biztos kezekbe szeretnéd adni ezt a feladatot, akkor én őket tudom ajánlani.