Olajshop a neten és a fővárosi utcákon is

Észrevettétek már, hogy azokban a dolgokban, amikhez valójában nem annyira értünk, sokkal jobban ragaszkodunk az egyszer már bevált sémákhoz? Huh, egyszer már bejött, akkor ettől ne térjünk el, tartsuk meg ezt a jó helyet, szokást, akármit. Én legalábbis abszolút így működök, ami szerintem teljesen normális. Az autókhoz például egyáltalán nem értek, ezért nagyon megbecsülöm, hogyha találok egy olyan helyet, ahol segítenek nekem abban, hogy ne vegyek meg tévedésből hülyeségeket, csak azt, amire valóban szükségem van. Az olajshop, ami létezik a valóságban is és az internetes valóságban is pontosan ilyen funkciókat tölt be az életembe.

Tavaly ajánlotta az egyik munkatársam, hogy menjek oda megvenni az autóhoz szükséges kenőanyagokat, adalékot és bármit, ami kell, mert segítenek a helyszínen. Szkeptikusan álltam hozzá, megszoktam, hogy nőként nem egyszerű megtudakolni mire van szüksége a kocsimnak anélkül, hogy rámsóznának bármit kétszer annyiért. Az olajshop viszont óriási pozitív csalódást jelentett az életemben és azóta is ragaszkodok ehhez az üzlethez, mert ilyen tényleg nincs még egy.

Ennek a hálózatnak három üzlete van Budapesten és megtalálhatók a neten is az olajwebshop.hu cím alatt. Szóval azt hiszem, hogyha valaki útba akarja őket ejteni, arra is van lehetőség, de ha egyszerűbb otthonról megrendelni azt, ami kell, akkor az is sima ügy. Én azért szeretek bemenni, mert szükségem van a szakmai tanácsokra és segítségre az autó kapcsán és ezt másutt nem kaphatom meg.

Eddig mindig a megfelelő olajat kaptam és a megfelelő szűrőt, persze mindenből a legjobb minőséget, mégis kedvező áron. Apropó, ha esetleg az interneten rendelnétek, akkor ott simán nyomon tudjátok követni az aktuális akciókat és érdemes is, mert most is például van akciós motorolaj náluk, meg persze sok más termék is.

Az olajshop fizikai üzletei közül én Kőbányára szoktam beugrani, ahhoz lakok a legközelebb. Ha valami speciális igényem lenne, akkor volt már, hogy oda telefonáltam korábban leegyeztetni. De kényelmes a nyitvatartási idejük is és az egész rendszerük úgy van kitalálva, hogy az engem, együgyű vásárlót a lehető legjobban segítse.

Például, hogyha nem akarnék az olajshop üzletbe bemenni, csak online rendelnék is volna segítségem. Készítettek ugyanis olyan adatbázisokat, amelyekből csak le kell hívni, hogy az autóba milyen motorolajra, vagy szűrőre van szükség. Ehhez elég annyit megadnunk, hogy milyen típusról van szó és máris mehet a keresés. Számomra ez a segítség már önmagában is felbecsülhetetlen, pláne, hogy én még inkább bemegyek személyesen és ott intézem ezeket a dolgokat.

Feltételezem, hogy az olajshop többi üzletében is hasonlóan készséggel állnak a rendelkezésére a vevőknek, szóval ha esetleg a többi bolt közelebb lenne hozzátok, akkor ajánlom, hogy nézzétek meg – biztos, hogy nem lesztek csalódottak. Ha pedig otthonról szerettek rendelni, kövessétek az akciókat, mert szerintem érdemes úgy időzíteni a bevásárlást, hogy pont az akció idejében rendeltek.