Passzé anyag táncruhákhoz és sportos öltözékekhez

passzé anyag

A kevert szálú anyagok igen népszerűek mind a gyártók, mind pedig a vásárlók körében. A passzé anyag a kedvező tulajdonságainak köszönhetően, szintén nagyon keresett terméke a textilnagykereskedéseknek. A matt, elasztikus poliészter-pamutpasszé felhasználása igen sokoldalú, hiszen alkalmas biciklis, sport-, tánc-, strand-, háló-, babaruha, felsőruházat előállítására. Különösen elasztikus anyag, hiszen elasztánt tartalmaz, aminek köszönhetően feszítés után könnyedén visszaáll az eredeti állapotába.

A passzé anyag éppen ezért a pólóujjak befejezésére is alkalmas. A passzét leginkább a kényelmes viselet, rugalmasság és kiváló flexibilitás jellemzi. Az alakját megőrző tulajdonsága mellett, a passzé anyag azért is nagyon közkedvelt, mivel könnyedén tisztítható és gyorsan száradó textília. A Szakatex online textilnagykereskedésben a matt, elasztikus poliészter-pamut passzé kitűnő nívóval, ugyanakkor pénztárcabarát áron elérhető a nap 24 órájában.

A Szakatexnél a jó minőségű tánc és fürdőruha anyagok is beszerezhetőek

Végre újra lehetőségünk van a strandokat látogatni, táncversenyeken részt venni! A legjobb tánc és fürdőruha anyagok kétségtelenül azok, amelyek poliamid és a poliészter összetételűek. Ezek az anyagok műszálból készülnek és ennek hála rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal, amelyek a korszerű, divatos fürdőruhákhoz és szép táncruhákhoz elengedhetetlenek. Kellően rugalmasak, könnyen moshatóak, hamar száradnak, ráadásul jó az ár/érték arányuk is.

A poliészter anyag nyomható is, így egyedi mintás textil is készíthető belőle. A tánc és fürdőruha anyagok megválasztása függ attól, hogy a terméket milyen célra gyártják. Az úszáshoz például javasolt a vastagabb, két irányba rugalmas anyagok közül választani, mivel ezek általában klór-rezisztensek, magas UV védelemmel ellátottak. A szakatex.com webáruházban változatos színű és mintájú tánc és fürdőruha anyagok kaphatóak, matt és fényes kivitelben, kifogástalan minőségben, a kiszállításra pedig nem kell sokat várni.